نمای ساختمان قسمتی از وجود یک ساختمان بوده و دقیقا اولین چیزی است که مردم و عابران با آن ارتباط برقرار خواهند کرد. زیرا بیشتر ارتباز از راه دیدن و چشم انجام خواهد گرفت و نمای ساختمان می تواند در یک نگاه مردم را به خود جذب کند ، اما نکته مهم این است که قیمت طراحی نمای ساختما مناسب چقدر است؟ چگونه می توان یک نمای مناسب برای ساختمان انتخاب کرد؟ قیمت طراحی در میزان زیبایی نمای ساختمان تا چه میزانی تاثیر گذار است؟ این که یک معمار تا چه حدی قدرتمند است تا اثر هنری و خلق شده خود را به عرصه نمایش بگذارد و دیگران را به رقابت با آن دعوت کند یک اصل در طراحی محسوب می شود اما در این بین نکات ارزشمند دیگری از لحاظ زیبایی شناختی وجود دارد که باعث می شود تا هزینه طراحی نمای ساختمان متغیر بوده و میزان زیبایی آن نیز تغییر کند.
با توجه به تنوع بسیار زیاد در زمینه طراحی نمای ساختمان ، در پروژه های مسکونی و تجاری سبک های مختلفی وجود دارد که تمامی این موارد بر روی قیمت طراحی تاثیر گذار خواهد بود و می تواند در نتیجه هزینه طراحی نمای ساختمان را در انتها افزایش یا کاهش دهد. نمای یک ساختمان می تواند مدرن ، کلاسیک ترکیبی یا سنتی باشد و هر کدام از این طرح ها قیمت متفاوتی دارند و در نتیجه هزینه طراحی نمای ساختمان نیز برای هر کدام از این موارد برای پیمانکار نما متفاوت خواهد بود.
علاوه بر انواع مختلف طراحی نمای ساختمان ،پیمانکار نما می داند موارد استفاده شده در نمای ساختمان و همچنین ابعاد و متراژ نما نیز تاثیر مستقیم بر قیمت هزینه نمای ساختمان خواهد داشت و در کنار تمامی این موارد باید هزینه های اجرایی کار را نیز اضافه کرد.
در نتیجه می توان گفت که هزینه طراحی نمای ساختمان با توجه به عوامل گفته شده مجموعه ای از هزینه های اجناس استفاده شده و متراژ ساختمان ، نوع طرح و حق الزحمه کارگران است.
اما باید به یک نکته توجه کرد که در بین عواملی که بر روی هزینه طراحی نمای ساختمان تاثیر خواهند گذاشت تنها مواد استفاده شده و دستمزد طراحی و پیاده سازی متغیر است در نتیجه شما می توانید برای تخمین هزینه طراحی نمای ساختمان خود با پیمانکار نما که این کار را بصورت تخصصی انجام می دهند کمک بگیرید.
پیمانکار نما حرفه ای پس از درج مشخصات کامل ساختمان و انجام برآورد هزینه های مورد نظر با شما تماس خواهند گرفت و طرح پیشنهادی را به مالک ساختمان ارائه می دهند.
پیمانکار نما متعقدند هر چه طراحی ظرافت کاری و طرح خاص باشد گران قیمت تر می شود و هزینه طراحی نمای ساختمان نیز افزایش پیدا می کند.
نوع و جنس متریال، تعداد واحد و طبقات، خاص بودن طرح و موقعیت منطقه.
طراحی نقشه های فاز یک و دو به صورت متری محاسبه می شود. پیمانکار نما هزینه طراحی نما و محوطه و طراحی داخلی را برحسب مترمربع محاسبه می کند. البته گاهی هم برحسب متراژ زیربنا حساب خواهد شد. مثلا هزینه طراحی معماری یک واحد ۱۰۰ متری با دستمزد متری ۴٬۰۰۰ تومان در حدود ۴۰۰٬۰۰۰ تومان می شود.
قیمت طراحی نمای ساختمان بر اساس متدهای اجرایی و متریال های متعدد کاملا متغیر می باشد و تماما بستگی به ابزارهای کاربردی، شکل، فرم و تزیینات مدنظر معماران دارد که به صورت متراژی یا به شکل پیمانکاری اجرا می شود.
بخش اول یک پروژه طراحی نما طرحی نمای میباشد . قیمت طراحی نمای بیرونی ساختمان بستگی به متراژ و نوع متریال مطرفی در نما دارد.همین مسایل دستمزد طراحی داخلی و طراحی نما را نیز مشخص میکند .تعرفه قیمت طراحی نما برای پیمانکار نما معمولی که در طراحی های آن حالت کپی کاری دارد خیلی متفاوت نیست ولی اگر پروژه طراحی نما را به یک پیمانکار نما حرفه ای طراحی نما بسپارید هزینه های طراحی نما بیشتر ولی طرح های نما خلاقانه خواهد بود .اگر سفارش شما در طراحی نما فقط دریافت تصاویر سه بعدی است تعرفه طراحی سه بعدی را نیز میتواندی جداگانه از طراح خود سوال کنید .بعداز تاییدیه نما ،هزینه اجرای نمای ساختمان براساس متریال تعریف شده در طراحی نما مشخص میشود.