سرامیک یکی از مقاوم ترین مصالح ساختمانی می باشد که کاربرد مختلفی نقاط ساختمان از جمله :کف، دیوار، نما و … را دارا می باشد.
نمای سرامیکی یکی از نماهای قیمت مناسب و متنوع است که در صنعت نماسازی کاربرد زیادی دارد. این نما دارای مزایای زیادی از جمله: عایق بودن رطوبتی، وزن پایین و…است.
یکی از پرکاربرد ترین سرامیک های مصرفی در نمای سرامیکی، سرامیک پرسلانی است. این نوع سرامیک نسبت به سرامیک های دیگر مقاومت و دوام بیشتری دارد. این مدل نما جزء نماهای خشک به حساب می آید و از آن می توان در نما ساختمان مسکونی، نمای ساختمان اداری و یا تجاری استفاده نمود . با ما همراه باشید تا مفص تر برای شما از مزایا و نحوه اجرای نمای ساختمان با سرامیک و هزینه اجرا آن برای شما بگوویم.
سرامیک ها دارای انواع مختلفی می باشند که به دو دسته کلی سرامیک خشک مخصوص نما و سرامیک نما از نظر ظاهری تقسیم می شوند و این دو دسته خود انواع مختلفی دارند که در قسمت زیر به شرح آن می پردازیم.
این نوع سرامیک به علت دارا بودن سوراخ هایی در بدنه، خاصیت عایق بندی خوبی دارد. زیرا هوای موجود در حفره های خالی از نفوذ هوای سرد یا گرم به بدنه سرامیک جلوگیری می کنند.
همچنین سوراخ های موجود در بدنه، دارای مقدار زیادی از حجم نما هوا می باشد که همین موضوع باعث کاهش وزن پوشش نمای خشک می شود.
این نوع سرامیک بسیار شبیه به سنگ طبیعی می باشد. به طوری که حتی کارشناسان حوزه ی نماسازی تفاوت آن را با سنگ طبیعی به سختی تشخیص می دهند.
سرامیک طرح سنگ آنتیک مقاومت زیادی در برابر رطوبت دارد. استفاده از این نوع سرامیک در نمای ساختمان علاوه بر کاهش هزینه ها باعث زیبایی نمای بیرونی ساختمان می شود. همچنین سرامیک نما طرح سنگ آنتیک دارای طرح و رنگ بندی مناسب بوده و افراد می توانند با توجه به سلیقه خود بهترین نوع آن را تهیه کنند.
سرامیک طرح آجرنما امروزه در طرح های مختلف تولید می شود. از این سرامیک علاوه براجرای نمای بیرونی ساختمان با سرامیک می توان در حیاط، پارکینگ و حتی داخل ساختمان استفاده کرد. از ویژگی های این محصول می توان به کیفیت بالا و پایین بودن ضریب جذب رطوبت اشاره کرد.
در ایران از سال ۱۳۷۰ نمای سرامیک خشک مورد توجه واقع شد و بسیاری از معماران در طراحی نمای ساختمان خود از سرامیک خشک استفاده می کردند. و اولین بار نمای خشک در سال ۷۰ میلادی توسط آمریکایی ها مورد استفاده قرار گرفت و علت آن هم این بود که این نوع نما در مقابل وزش شدید باد مقاوم تر بوده و امکان سقوط آن از نما کمتر است. امروزه نیز استفاده از نمای سرامیک خشک بسیار متداول بوده و روش های مختلفی برای نصب این نما وجود دارد که در ادامه مطلب با نحوه اجرای سرامیک در نمای ساختمان آشنا می شویم.
سرامیک در نما به دو صورت انجام می شود:
در این روش که وقت گیر است باید دقت کرد تا اتصال بین ملات و سرامیک محکم باشد در غیر این صورت با وارد شدن ضربه کوچکی به ساختمان و یا شوک حرارتی، سرامیک از نما جدا می شود. سرامیکی که با روش ملات دار نصب می شود بایستی قابلیت جذب آب در پشت آن وجود داشته باشد و برای ساختمان هایی با ارتفاع زیاد نیز به نما اسکوپ گردد.
در هنگام نصب سرامیک در نما به شیوه خشک فاصله ای چند میلیمتری بین سرامیک ها گذاشته میشود که هم از شکسته شدن آنها در اثر انقباض و انبساط جلوگیری میکند و هم زیبایی بیشتری دارد.
در این شیوه نصب سرامیک ، ابتدا نما آهن کشی میشود و سرامیک توسط نگهدارنده های مخصوص به زیر سازی متصل میگردد . بهتر است در پشت این سرامیک ها لایه توری پلاستیکی و یا فلزی قرار بگیرد تا در صورت شکسته شدن از سقوط آنها جلوگیری شود .
قیمت نصب سرامیک خشک با اجرای سرامیک به روش ملات دار متفاوت می باشد. ،نحوه اجرای سرامیک وسنگ خشک،براورد قیمت،طبق طرح ومصالح درخواستی خریدارمحاسبه میگردد. با توجه به نوسانات موجود در بازار شما عزطیزان برای اطلاع دقیق از قیمت ها می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.
اگر شما برای نمای خود سرامیک را انتخاب کرده اید می توانید از خدمات ما در جهت اجرای نما با سرامیک بهره مند شوید. بخاطر بسپارید که اجرای نما نیاز به دقت زیاد دارد. کلیه خدمات اجرای نمای سرامیک از صفر تا صد را ما ارائه می دهیم.
به شما پیشنهاد میدهیم برای طراحی نمای بیرونی ساختمان مناسب با بهترین هزینهای که در نظر دارید به متخصصان ما در آراز زرین ماندگار تا بتوانید برای سالیان سال با دیدن نمای زیبای ساختمانتان لذت ببرید و لازم نباشد هر از چند گاهی برای تعمیرات آن هزینه زیادی بپردازید.در کلام آخر باید بگوییم شاید اجرای نمای خشک ساختمان نسبت به نماسازی سنتی با یک متریال مشخص در نهایت کمی برایتان گرانتر تمام شود، اما در مقایسه با مزایایی که دارد واقعا ارزشش را دارد و توصیه ما برای شما اجرای نما خشک می باشد. ما پیمانکاری نمای ساختمان شما را از صفر تا صد بر عهده میگیریم.
در این روش تایل های سرامیک خشک پرسلانی بوسیله قطعات کلیپس استینل لس استیل ، بر روی ریل های آلومینیومی زیرسازی در فواصل مشخص شده متصل می گردند. رنگ کلیپس ها با رنگ سرامیک انتخابیبوسیله رنگ پلی استر با روش الکتروستاتیکی یکسان می گردد و در محل اتصال سرامیک به ریل نیز ، لاستیک های ضربه گیربا کیفیت بالا جهت جلوگیری از لغزش سرا قرار می گیرند
اتصالات این سیستم در حقیقت اتصالات مکانیکی مخفی بدون نیاز به چسب هستند که برای پوشش دادن نما به وسیله انواع مصالح گوناگون به وجود آمده اند. این سیستم در صنعت ساختمان، به طور گسترده جهت پوشش نما، دیوار های داخلی و خارجی و حتی سطوح بام (در معرض باران) استفاده می شود.در این روش سرامیک خشک پرسلانی از طریق اتصالات آلومینیومی مخصوصی به نام کلمپبر روی ریل های آلومینیومی افقی مخصوص این سیستم متصل می شوند
در این روش ابتدا بر قسمت پشت سرامیک ها توسط دستگاه شیارزن شیارهایی ایجاد می شود. توسط دستگاه شیارزن ، شیارهای ویژه ای در دو جهت معکوس ایجاد می شود و سپس کلمپ ها به وسیله برجستگی هایی که دارند توسط چسب مخصوص داخل این شیارها کاملا محکم می شوند. سپس سرامیک ها از طریق کلمپ بر روی ریل مستقر شده و به وسیله پیچی که بر روی کلمپ تعبیه شده است در محل خود رگلاژ می شوند.سیستم شیاری سیستمی مقرون به صرفه و مخفی است که در پشت سرامیک ها شیار خورده می شود و سرامیک ها توسط رانر افقی به زیرسازی متصل می شوند ، اما سرامیک به علت شیاری که خورده ، ضعیف می شود و نسبت به سیستم کلیپسی از ایمنی کمتری برخوردار است